Traça Centre Formatiu
Home » Qui som

Qui som

Traça Centre Formatiu

Traça va néixer el 2015 però el seu equip prové d'una instutució amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'ensenyament a Vic i per extensió a la comarca d'Osona, el Ripollès i, més recentment, el Lluçanès i la Garrotxa. 

El propòsit de Traça és donar eines a totes aquelles persones que volen reemprendre els estudis, que necessiten ajuda en alguna assignatura per continuar endavant o que simplement tenen ganes d'aprendre, sigui pel motiu que sigui. A Traça volem que desenvolupeu els vostres processos d'aprenentatge, en un ambient estimulant de col·laboració i amb recolzament psicopedagògic si és necessari. Els espais, aules, horaris i nombre d'estudiants s'adeqüen per mantenir cursos a mida que s'ajusten a cada programa d'aprenentatge i permet que el professorat doni assessorament particularitzat i individual.

Professorat

Els nostres professors, professores i mestres són professionals que reuneixen l'experiència en la seva àrea de treball i la capacitat i qualificació per impartir coneixements encertadament i conduir l'alumnat per processos d'aprenentatge satisfactoris.

Posem a la teva disposició la nostra professionalitat i experiència amb la seguretat que podem satisfer totes les teves exigències.

Alumnat

El nostre alumnat és divers i amb objectius i prioritats molt diferenciats. Així hi trobareu nens i nenes en edat escolar com persones adultes.