Traça Centre Formatiu
Home » Què fem

Què fem

Reforç i ampliació

Reforç i ampliació - Traça

La motivació i els hàbits i tècniques d'estudi són elements essencials en el teu desenvolupament acadèmic. El nostre objectiu és que esdevinguis autònom en aquest sentit i donar-te un cop de mà en aquelles assignatures que et suposin una dificultat. Per a aquest propòsit tenim professionals qualificats que t'ajudaran en qualsevol moment de la teva vida acadèmica: des de primària fins a la universitat.

 

 

Proves d'accés

Proves d'accés - Traça

Si has decidit reincorporar-te als estudis, t'ajudarem amb tot el que necessites. Oferim classes de les assignatures comunes i específiques de totes les opcions (biologia, química, física, tecnologia, dibuix tècnic, psicologia, geografia, història...). Tant si vols accedir a la universitat (mitjançant la prova d'accés per a persones majors de 25 o 45 anys o la selectivitat) com si vols cursar un cicle formatiu de grau superior, t'oferirem un gran ventall de possibilitats.


En cada cas et farem un pla d'estudi i t'acompanyarem en tot el procés perquè assoleixis amb èxit el teu objectiu. 

Idiomes

Idiomes - Traça

Les motivacions per aprendre anglès són ben diverses, per això oferim cursos per a cada necessitat: si el que vols és aprendre al teu ritme i sense pressions tenim grups de tots els nivells. Si en canvi, necessites l'anglès per obtenir una titulació oficial, t'oferim un altre format més intensiu i amb l'objectiu de realitzar un examen oficial. Oferim, per aquest últim cas, dos cursos de caràcter anual (A2-B1 i B1-B2). A banda d'això, oferim cursos més intensius de cara als exàmens oficials de Cambridge.


A Traça hi trobaràs també classes de conversa, monogràfics (com per exemple "Anglès per viatjar") i classes particulars o en grups reduïts per a qualsevol idioma que vulguis aprendre.

 

Cursos per a entitats

Cursos per a entitats - Traça

Text en construcció

Cursos a la carta, tallers...

Cursos a la carta, tallers... - Traça

Som especialistes en persones adultes, per això sabem que les necessitats i el temps disponible no sempre s'adiu per un curs que tingui una durada determinada. Per això, de tant en tant oferim tallers de costura, pintura, informàtica... 


Vols fer un curs? Un taller? Tens una necessitat específica? Vine! Ho farem possible!

website under maintenance